beats by dre cheap

such a perfect day...

Oh it's such a perfect day,
I'm glad I spent it with you.
Oh such a perfect day,
You just keep me hanging on,
You just keep me hanging on.

such a perfect day... je iza mene... izmorila sam se i premorena sam... ali zadovoljna i sretna... provela sam dan s moijm DOBRIcama u akciji Jedno DOBRO, stotinu ruku, hiljadu sitih! Nadam se da ste i vi ucestvovali, a ako niste bit će prilike slijedeći mjesec! Bili smo vrijedni, skupili smo mnogo hrane, podijelili cca. 22 paketa ova dva dana, pripremili veeeliki dio za Zavod u Pazaricu i još ćemo podijeliti nekoliko paketa narednih dana... Bili smo vrijedni... skupljali smo, pakirali, vukli, nosili, prevozili, dijelili... Bili smo vrijedni i umorili se... ali sve to nestaje u onom trenutku kada vidiš srecu i radost onih kojima ovakva pomoc itekako treba!

više o akciji mozete vidjeti na slijedecem linku: http://www.new.facebook.com/group.php?gid=10053496486&ref=nf

i onda nekako onako umorna u smiraj dana... sa prepunim gepekom hrane za Pazaric... odlucih uciniti jos jednu lijepu stvar i obradovati mog tatu koji je zarko zelio da dodjem na vikendicu i nesto vidim... i onako umorna lijepo nogu na gas i prafac vikendica... u jednom trenutko onako vozeci se uz zalazak sunca premda premorena osjecala sam se divno... nekako smireno...
kod roditelja,... ha pa kao kod roditelja... odmah strka da nahrane i odmore dijete :) mislim "dijete" od 30 godina hahaaha... i vrlo brzo povratak kuci i teeeška koma :) haha zato sada ne mogu spavati... ali sam još uvijek hepi... :)

budite DOBRI!!!

G4
http://justme.blogger.ba
07/09/2008 02:30